ИндексДобре дошли!Въпроси/ОтговориТърсенеПотребителиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 При водопада

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
Анабела Кортнар
Първокурсник
avatar

Posts : 41
Join date : 07.09.2011
Age : 20

За героя
Външен вид: Анабела е нежно момичета на 15. Тя има дълга руса коса, леко къдрава. Очите й са като на ангелче, а стилът и - няма равен.
Допълнително:
Елемент:

ПисанеЗаглавие: Re: При водопада   Чет Сеп 08, 2011 2:29 pm

Анабела беше вървяла доста през гората, за да открие нещо прекрасно. Ето, че това беше красивата част на мрачната гора. Водата във водопада падаше със такава маса, че изхвърляше пръски, зеленината около него галеше очите, а водата беше така бистра, че не може да си представиш. Всичко това караше хората край водопада да се чувстват във рай. Анабела гледаше на тук - на там със усмивка на лицето и се радваше на прекрасната гледка. Тя седна на меката трева около езерцето и потопи ръка в него. За другите може би тази вода е студена, но не и за нея. Тя бе свикнала със ниските температури и това даже, тя можеше да нарече топло. Анабела легна на тревата и се загледа в небето. То беше покрито с облаци, което бе добре за нея. Ахх, само какъв чист беше въздуха около водопада. Ана се радваше на всички добри черти на водопада.
Върнете се в началото Go down
Лили Симпсън
Третокурсник
avatar

Posts : 189
Join date : 17.11.2010
Location : И аз вече незнам

За героя
Външен вид:
Допълнително:
Елемент:

ПисанеЗаглавие: Re: При водопада   Пет Сеп 09, 2011 2:58 pm

Туп.Туп.Туп.Молива в ръцете на Лили , леко потупваше по празния скицник. Нямаше абсолютно никакво настроение и не можеше да нарисува и едно обикновенно цвете. Лежеше на леглото със скръстени крака и гледаше ,презлително, празния лист. Искаше да отиде на някое красиво и нежно място , което да изобрази върху бялата пустош в краката и . Скочи на крака и набързо облече някакви дрехи . Пъхна скицника и моливите в една чанта и в движение върза косата си.

Прекрасния мирис на трева , туко що измита от росата. Раннобудните птички пееха красивата си песен , а натежалите листа на дърветата се накланяха към земята. Лили ходеше бавно и оглеждаше красотата на гората. Знаеше я наизуст , но тя никога не я беше оглеждала . Не подозораше , че в нея има толкова скрита красота. Беше нужно само да спре и да се огледа. Две пеперуди минаха покрай главата на вампирката. Те се движеха толкова бавно и грациозно , че Лили дори спря без да мърда , само и само разноцветните пеперудки да кацнат върху нея. Всичко беше като в приказка или в някоя прекрасна картина. Третокурсничката остави пеперудите и продължи напред , с бавна човешка крачка. След няколко минути , бушуващата вода на близкия водопад започна да се чува .
- Нещо красиво и нежно ... да точно така – прошепн тя. Смени посоката и след секунди пред нея бе открита невероятна гледка. Лили седна по турски на тревата и извади скицника и молива. Погледна веднъж . Втори път и започна да рисува. Бавно и спокойно тя изрисуваше всяка една капчица , всяко едно листенце , всяка една подробност. Може би това и беше като човешкия талант , който нямаше да развие , ако не бе станала вампир. Рисуването я успокояваше , даваше и сили , караше я да не мисли за кръвта. Да то бе толкова силно. Сигурно Лили откриваше нещо в това да рисува , което никой друг не можеше да и даде. Откриваше един свой най-добър приятел.

След няколко часа скицника бе прибран , а Симпсън лежеше и гледаше облаците. Тя не обичаше лятото , но и липсваше слънцето да огрява лицето и от време на време. За миг тя затвори очи и се опита да не мисли за нищо. Искаше да изпразни главата и нищо да не я тревожи , нищо да не и тежи. Разбира се , това явно бе невъзможно , ако имаш супер силно обуняние. Третокурсничката усети миризмата на вампир. Не и бе позната , значи бе нов вампир. Надигна се от земята и се огледа. Едно ново вампирче , седеше на другия край на водопада. Явно не бе заплаха , но Лили реши да я поздрави , като за добър ден. Стана от земята и тръгна бавно , като се опитваше да не приятеснява момичето.
- Добре дошла в Нореан!


P.S-Възможно е да има и грешки , но сега не ми се попрява !
Върнете се в началото Go down
Анабела Кортнар
Първокурсник
avatar

Posts : 41
Join date : 07.09.2011
Age : 20

За героя
Външен вид: Анабела е нежно момичета на 15. Тя има дълга руса коса, леко къдрава. Очите й са като на ангелче, а стилът и - няма равен.
Допълнително:
Елемент:

ПисанеЗаглавие: При водопада   Пет Сеп 09, 2011 6:41 pm

Край водопада беше така пусто. Чуваше се само шумоленето на водата докато тя бавно падаше. Анабела бе нова тук и не познаваше никой, затова често се усамотяваше. Тя лежеше на меката трева край водопада и гледаше облаците. Беше така тихо и Ана смяташе, че е сама. Но това никак не беше вярно.

Докато слушаше песните на птичките и гледаше полета на пеперудите, Ана чу стъпки на някой. Стана и се огледа. Видя високо и стройно момиче да върви към нея. Изглеждаше по - голяма. Момичето се приближи към Ана и поздрави със нежен и спокоен глас.

- Добре дошла в Нореан! - ката тя като се стараеше да не притеснява Кортнар. А от друга страна, първокурсничката на свой ред просто кимна и се усмихна. Тя знаеше, че изглежда глупаво и невъзпитано , което не е вярно, но просто беше прекалено срамежлива във някои моменти.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: При водопада   

Върнете се в началото Go down
 
При водопада
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Архив - преди промняната-
Идете на: