ИндексДобре дошли!Въпроси/ОтговориТърсенеПотребителиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Характеристики на видовете

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
Проф. Силвър
Директор; Таланти
avatar

Posts : 1811
Join date : 21.04.2009
Age : 27
Location : Варненска локация някаква

За героя
Външен вид: Висока 1,65, стройна, с кожа по-бяла от тази на обикновен вампир. Кафяви очи, тънки устни, сърцевидно лице. Късите й до раменете, прави коси с тъмно червен цвят, стоят винаги завързани на кок на тила й когато работи.
Допълнително: Пръстенът и е с камък Оливин, представлява скелет на гарван, в чиито очи са поместени камъните.
Елемент: Въздух

ПисанеЗаглавие: Характеристики на видовете   Пет Авг 19, 2011 11:03 pm

Вампири


* Превръщане:
Човек може да се превърне във вампир по два начина.

Първият начин е да получи новата си съдба като “дар”. Ако вампир реши да превърне някого, той му дава да пие от кръвта му, след което го убива (без значение дали изпива кръвта му или го пробожда с нещо, оръжието не е от значение). Човекът преминава през мъките на смъртта и до час се събужда като друго същество. Това не може да се случи, ако вампирът не пожелае жертвата му да бъде превърната, т.е. ако някой някак открадне вампирска кръв и след това се самоубие, той няма да се превърне във вампир. Тези вампири остават вечно на възрастта, на която са били превърнати, и живеят стотици години. С времето стават по-силни и бързи, но прехвърлят ли 300 започват да отслабват.

Вторият начин е човек да бъде “пресушен” от вампир, който не може да се спре навреме пиейки кръвта му. Тогава човекът преминава през същото, умира и се събужда за нов живот, но този живот е много по-кратък, затова ги наричат полу-вампири. Оцеляват до около300-400 години, като през това време стареят, просто по-бавно от хората. В крайна сметка умират от старост.


* Външен вид:
Вампирите са бледи същества с по-остри кучешки зъби, които използват за да се хранят. Очите, косата и кожата им не се променят след трансформацията, както и телосложението им. Последното скоро може да се промени поради различният начин на живот на вампира. В крайна сметка повечето вампири стават със слаби и оформени тела, освен ако не прекаляват с човешката храна.
Белегът останал от раната, която е довела до смъртта преди превръщането, никога не изчезва, без значение дали е от зъбите на друг вампир или от оръжие.
Белезите от човешкият им живот също не задължително изчезват - изгаряния, операции, олющени колене, макар по-често да се скриват... ВИЕ решавате дали да запазите белег от човешкия живот или не.


* Хранене:
Вампирите могат да се хранят както с човешка храна, така и с кръв. Докато човешката храна засища глада им, кръвта засища “жаждата”, дава им енергия и сила. Реално могат да оцелеят и без човешка храна, обаче повечето продължават да ядат любимите си храни по навик.
Вампирът може да пие както човешка, така и животинска кръв, но втората го зарежда много по-малко и ако дълго време е само на нея, става по-слаб и бавен. Не е нужно да изпива цялата кръв от човек или животно, а само колкото да се засити. На хората им остава обикновена рана, която зараства. Ако е по-дълбока, може да им остане белег за цял живот. Докато вампирът пие от тях са в нещо като транс и след това не помнят от какво е раната. Това НЕ се дължи на талант, с всички вампири е така.
Вампирите усещат разлики между кръвта на човек и кръвта на върколак - втората има специфична миризма, но това не я прави по-неприятна или отблъскваща. Засища ги повече от колкото човешката.


* Сили:
Вампирите са по-бързи и силни от обикновените хора. Имат силно обоняние ако става дума за кръв – могат да различат различните хора по мириса на кръвта им ако вече са се срещали с тях, както и да определят почти точно къде и колко души има около тях. Имат различни таланти, свързани с контрол на чуждото съзнание, четене на мисли, манипулиране чуждите действия, раняване физически или психически.
Вампирите се регенерират със завидна бързина. Раните им заздравяват до няколко дена или седмици, в зависимост от това колко сериозни са били. За да стане това, имат нужда от повече кръв от обичайното. Накрая белезите изчезват и кожата им остава чиста. Ако раната е от ухапване или одраскване от върколак, заздравява много по-бавно, белегът се запазва до месеци, но в крайна сметка изчезва.


* Слабости:
Вампирите кървят. Не могат да умрат от кръвозагуба, но колкото повече кръв губят, толкова по-слаби стават телата им и жаждата им расте. Стават неконтролируеми, почти губят разсъдъка си докато не се нахранят. Стават уязвими.
Вампирите не могат да оцелеят на пряка слънчева светлина. За няколко минути на кожата им се появяват следи от изгаряне, за по-дълго – се изпепеляват. Белезите от изгаряния изчезват до няколко дена. Златото ги изгаря, също като слънцето. Най-голямата им слабост е билката върбинка – миризмата й ги отблъсква и замайва, а ако я изпият ги изгаря и изпитват силна болка. Може да се използва като защита, ако се сложи да виси край вратата, например.


* Допълнително:
Вампирите имат отражение в огледалото и излизат на снимки!

Вампирите имат нужда от сън! Не са идеални, правят грешки, тромави са точно толкова, колкото и в човешкия си живот. Това НЕ Е Здрач.

Животно не може да бъде превърнато във вампир. Ако умре докато вампирът се храни, то просто си умира.

За да владеят талантите си, вампирите имат нужда от пръстен, който да изразява силата, която имат. Преди да го получат те усещат, че умеят нещо, но не могат да го почувстват достатъчно силно за да го определят и използват.
Пръстенът е сребърен, за да не може да бъде откраднат от върколак, защото без него вампирът почти не може да използва уменията си.

Съществуват и чистокръвни вампири, които са родени такива. Те са много по-силни, често се смятат за аристократи и по-велики от останалите. Чистокръвен вампир може да се роди само ако родителите му са били такива, поради което често се случва сред тях да се женят роднини, като във всяка кралска фамилия. Има обаче и изгубени такива, които не са известни на вампирското общество. Тези вампири са по-могъщи, усвояват силите си по-лесно и живеят хиляди и повече години.
Забележка: За момента не е позволено да създавате чистокръвни вампири. Евентуално, ще бъде въведено като екстра или награда за много добър роулплей.


* Смърт:
Вампирите умират ако бъдат прободени с остър предмет в сърцето, главата им бъде отделена от тялото или бъдат изгорени.

_________________

If everything that's new is a lie
It's that same damn morning
And the same damn sky


---


Последната промяна е направена от Проф. Силвър на Сря Окт 26, 2011 1:46 am; мнението е било променяно общо 10 пъти
Върнете се в началото Go down
http://dikka.deviantart.com
Проф. Силвър
Директор; Таланти
avatar

Posts : 1811
Join date : 21.04.2009
Age : 27
Location : Варненска локация някаква

За героя
Външен вид: Висока 1,65, стройна, с кожа по-бяла от тази на обикновен вампир. Кафяви очи, тънки устни, сърцевидно лице. Късите й до раменете, прави коси с тъмно червен цвят, стоят винаги завързани на кок на тила й когато работи.
Допълнително: Пръстенът и е с камък Оливин, представлява скелет на гарван, в чиито очи са поместени камъните.
Елемент: Въздух

ПисанеЗаглавие: Re: Характеристики на видовете   Пет Авг 19, 2011 11:05 pm

Върколаци


* Превръщане:
Върколак ставаш ако те ухапе друг върколак. След ухапването изпадаш за кратко в безсъзнание и след като се събудиш не помниш какво точно се е случило и от какво е раната, всичко е като в мъгла или почти забравен сън. Преминаваш през силна треска за няколко дена, възможно е да му се губят дни или часове, да няма реална представа за света около себе си. Най-много до седмица, обикновено до два-три дена, всичко приключва и сякаш състоянието се подобрвява. Превръщаш се едва на първото пълнолуние след ухапването, като първата трансформация е болезнена и сравнително бавна – върколакът има чувството, че кожата му се разкъсва от съществото, което се опитва да излезе на бял свят.
При трансформацията всички дрехи на върколака се разкъсват и не се появяват от нищото когато отново стане човек.

Следващите трансформации стават по-бързо и без болката. Такива задължително има по пълнолуние – от момента, в който слънцето напълно залезе до изгряването му. Тогава върколакът се превръща в животно, губи човешкия си разсъдък почти напълно и действа само по инстинкт. Затова по пълнолуние се създават най-много върколаци. За да се избегне това, върколакът обикновено поема отговорност и гледа да се изолира далеч от хората за пълнолунията.

Друга причина за трансформацията е стрес, страх, притеснение и тревога. През първата година тези причини трудно се подлагат на контрол и върколакът се трансформира по-често от необходимото.
Живеят стотици години, като стареят по-бавно от хората. Оцеляват максимум до 500 годишна възраст, като тогава умират от старост.


* Външен вид:
Върколакът има две форми – вълча и човешка. В човешката си форма той запазва чертите си отпреди ухапването – цветът на кожата, косата и очите, както и телосложението си. Последното бързо се изменя поради физическото натоварване във вълча форма.
Когато се трансформират, върколаците са вълци, като козината им е същата като естествения цвят на косата им. Дължината се влияе от сезона, а не от косата. Очите им се запазват същите. Приличат на обикновени вълци, но са по-големи (не два метра, но са по-едри), по-силни, пъргави и бързи.
Белегът от ухапването, предизвикал трансформацията, никога не се заличава.


* Хранене:
Върколаците се хранят с най-обикновена човешка храна, но имат нужда от големи количества за повече енергия. Във вълча форма могат да ядат и сурово месо.


* Сили:
Имат силно обоняние за всичко, както и силна интуиция. Възможно е да предвиждат нещо лошо, което ще се случи до минута, и да хванат чаша, падаща към земята, например, без никой друг да е видял че това изобщо се случва. Поне през първата си година като върколаци това ги обърква.
Имат по-добър слух от хората, по-бързи и силни са. Развиват се в областта на лечението чрез познаване на билките, отвари и ритуали.
Всеки има свой дух-пазител и с времето се научава да го призовава, да разговаря и да се съветва с него. На по-късен етап духовете-пазители помагат в битките и за по-бързо и ефикасно лечение.
Регенерират се и раните им заздравяват сравнително бързо, като почти не остават белези. До няколко дена или седмици и те изчезват и кожата остава ненаранена. За целта използват силата на духовете-пазители или на отвари и билки, в зависимост от знанията си. Ако раната е от упапване от вампир, заздравява по-трудно и белегът остава до месеци преди напълно да изчезне.


* Слабости:
Луната е най-голямата слабост на върколака. При пълнолуние е безсилен, трансформира се задължително и губи всякакъв контрол над себе си. Друга слабост е среброто, което изгаря кожата му. Билката вълчо биле отблъсква върколака с миризмата си, в по-големи количества може да го замае, но ако тя бъде прикрита и върколакът я изпие под формата на отвара, го изгаря и изпитва силни болки.


* Допълнително:
Върколаците имат отражение в огледалото и излизат на снимки!

Когато са вълци разговарят помежду си, но не могат да четат всяка мисъл без позволението на собственика й.

Върколаците могат да призоват своя дух-пазител едва когато получат амулет с изобразено животно на него. До тогава само учат за духовете си, след като получат амулета се учат да призовават, и остава пречката да привлекат духа си на своя страна – трябва да го опознаят и разберат, тъй като всеки има свой външен вид и характер.
Амулетите са със златно покритие, за да не могат да бъдат откраднати от вампир. Без тях върколаците не могат да призоват пазителите си.

Върколаците се приобщават към глутница, като в нея има Алфа. Този върколак обикновено е най-силният и мъдрият и останалите членове на глутницата са длъжни да изпълняват заповедите му. Той, от своя страна, е длъжен да прави всичко в името на доброто на глутницата, да защитава подчинените си и семействата им, да ги учи. Ако някой реши да се отцепи от глутница, може да се върне в нея само ако Алфата му позволи.
Алфата може да изгони всеки от глутницата, но само ако сметне, че й влияе зле, че не е честен и доблестен, че няма необходимите качества, за да е част от нея.
Алфата на глутницата се сменя ако бъде победен в честна битка от друг върколак, като няма право да отказва да даде шанс на всеки желаещ.


* Смърт:
Върколакът умира ако бъде прободен в сърцето, главата му бъде отделена от тялото или бъдат изгорени.

_________________

If everything that's new is a lie
It's that same damn morning
And the same damn sky


---


Последната промяна е направена от Проф. Силвър на Чет Сеп 01, 2011 5:13 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Върнете се в началото Go down
http://dikka.deviantart.com
Проф. Силвър
Директор; Таланти
avatar

Posts : 1811
Join date : 21.04.2009
Age : 27
Location : Варненска локация някаква

За героя
Външен вид: Висока 1,65, стройна, с кожа по-бяла от тази на обикновен вампир. Кафяви очи, тънки устни, сърцевидно лице. Късите й до раменете, прави коси с тъмно червен цвят, стоят винаги завързани на кок на тила й когато работи.
Допълнително: Пръстенът и е с камък Оливин, представлява скелет на гарван, в чиито очи са поместени камъните.
Елемент: Въздух

ПисанеЗаглавие: Re: Характеристики на видовете   Нед Авг 28, 2011 1:59 am

И извадка от правилата, тъй като е по-вероятно да я забележите тук:

7.Нямате право на повече от един талант и един дух.
7.1. Правото да ги използват имат само тези, които притежават пръстен или амулет, с които да ги призовават и контролират;
7.2. Тези вещи ще получите ВЪВ ВТОРИ КУРС и нямате право да ги притежавате преди да ви бъдат дадени.
7.3. Може да има два еднакви таланта и два еднакви духа, ще зависят от характера на героите и няма да можете да си ги избирате.

_________________

If everything that's new is a lie
It's that same damn morning
And the same damn sky


---
Върнете се в началото Go down
http://dikka.deviantart.com
Проф. Силвър
Директор; Таланти
avatar

Posts : 1811
Join date : 21.04.2009
Age : 27
Location : Варненска локация някаква

За героя
Външен вид: Висока 1,65, стройна, с кожа по-бяла от тази на обикновен вампир. Кафяви очи, тънки устни, сърцевидно лице. Късите й до раменете, прави коси с тъмно червен цвят, стоят винаги завързани на кок на тила й когато работи.
Допълнително: Пръстенът и е с камък Оливин, представлява скелет на гарван, в чиито очи са поместени камъните.
Елемент: Въздух

ПисанеЗаглавие: Таланти и способности   Сря Авг 31, 2011 11:58 pm

ВЪРКОЛАЦИ

Всеки върколак има дух-пазител. Този дух зависи от характера и не може да бъде призован преди върколакът да получи златен амулет с изобразено на него животно-тотем.
Дух-пазител
- Ще се бие със собственика си
- Ще помага за лекуването на дадения върколак
- Ще умее някаква дарба (елемент – огън, лед, дух или земя), за да пази собственика си или му дава определени умения, стига духът-пазител да е призован
- Ще дава предимство на върколака - увеличава физическа характеристика или помага в използването на способностите (влияе когато духът е призован)


Духовете пазители са както следва:

ОРЕЛ - дух, зрение
БУХАЛ – дух, различава истината от лъжата
ГАРВАН – дух, по–добра връзка с духовния свят
СОКОЛ - огън, бързина
ПУМА - огън, сила
ЛИСИЦА – огън, шесто чувство
ЕЛЕН - земя, лечителство
КОТКА - земя, безшумност
КАФЯВА МЕЧКА - земя, издържливост
БОБЪР – лед, увеличаването на всички използвани таланти
ЗМИЯ - лед, ловкост
КУЧЕ - лед, обоняние


Всеки върколак ще има умения, които ще изискват познания за билки, отвари и ритуали. Само най-добрите ще получат знанията за някои от тези умения.
За направата на всяка отвара е необходим ритуал, който да зареди сместа с необходимата енергия и да й придаде желаните свойства
Не за всеки ритуал е необходима отвара – може да се лекува и само с ритуал, напеви, специални думи и движения и т.н.
Всеки ритуал се състои от три етапа
- Пречистване, което е едно и също за всички ритуали
- Усъвършенстване, което представлява самия ритуал, бил той зареждане на отвара с енергия, призоваване на духове или на видения
- Единение, което е завършващата част в ритуала, без нея може да няма желаните ефекти или да се получат странични ефекти, отварата да е прекалено силна, да донесе кошмари вместо спокоен сън, да увеличи болките, да стане отровна и т.н.- лечение
Ще лекуват всякакви рани, от одрасквания до смъртоносни. В зависимост от това колко сериозна е раната ще са необходими различни умения – билки (отвари) или помощ от дух-пазител.
Ще лекуват болести с отвари или ритуали.
Ще лекуват разстроено душевно състояние – стрес, нервност, депресии, безсъние, прогонват кошмари и т.н. с отвари.


- връзка с духовете
Ще могат да играят ролите на медиуми и да влизат във връзка с душите на починали, но само с помощ на духа си пазител. Не всеки ще усвои това умение.


- пророчески сънища и тълкуването им
Ще могат да различават обикновени сънища от пророчески и да тълкуват символите. Сънищата могат да са за добри и лоши събития. Не всеки ще усвои това умение.


- видения
Ще могат да получават видения за близкото бъдеще. За целта трябва да изпият отвара и да изпълнят ритуал, да имат конкретен въпрос към духовете. Не всеки ще усвои това умение.


_____


ВАМПИРИ

Всички таланти са разпределени в групи. Всички таланти имат максимум три нива на усвояване. Тези таланти са тясно свързани с характера и същността на вампира.
Вампирът не може да използва талант ако няма сребърен пръстен с камък на него. Всеки пръстен е оформен различно. Всеки камък е свързан с един талант.
Всички таланти зависят от използваните заклинателни думи. Колкото по-ефективно е наученото заклинание, толкова по-лесно се използва таланта. Колкото по-слаби са думите, толкова повече опити или време са необходими за чисто изпълнение на таланта без грешки.
Освен да дава сили, пръстенът защитава вампира от един с елементите – електричество, вода, въздух или метал, като освен това му дава допълнителни умения, свързани с този елемент, стига да носи пръстена със себе си. Уменията се увеличават с всеки курс.- непряко въздействащи таланти

Предизвиква халюцинации - Ахат, метал
1. Слухови халюцинации
2. Зрителни халюцинации – включително слухови, но не и сетивни
3. Пълна халюцинация – въздейства на всички сетива

Четене на мисли - Розов кварц, метал
Четенето на мисли се извършва само съзнателно, не се улавят мислите на всички индивиди в стаята.
1. Силни мисли – само породени от силна емоция – страх, стрес, еуфория
2. Незащитени мисли – всички безразборни мисли, но не и тези, възприети съзнателно или не от индивида като тайна, изисква се зрителен контакт
3. Всички мисли – без ограничение

Манипулиране на спомени - Тюркоаз, вода
1. Манипулиране на спомените във времето – от минути до няколко часа, в зависимост от силата на заклинанието времето е по-голямо, споменът трябва да се замени с друг
2. Манипулиране на конкретен спомен – колкото по-слабо е заклинанието толкова повече информация трябва да има ползващия таланта за въпросния спомен, споменът трябва да се замени с друг
3. Изтриване на спомени – включва по-горните, но не е задължително споменът да се заменя с друг, а може напълно да се заличи.- пряко въздействащи таланти

Контрол на действията - Ясписов Халцедон, вода
Контролираният осъзнава, че тялото му е манипулирано, освен ако не се използва по-силно заклинание. Дори в такъв случай става дума за неусещане на дребни действия – например да вземе нещо от масата и да го прибере в джоба си.
1. Контролира действията на една група крайници – само ръцете или само краката
2. Контролира действията на всички крайници
3. Контролиране на всички крайници и речта

Причиняване на физическа болка - Оливин, въздух
Във всяко ниво този талант не може да се използва повече от веднъж за по минута на всеки пет
1. Причиняване на болка само в съзнанието – няма реален ефект върху тялото на жертвата и болката спира веднага след като спре да се използва таланта
2. Причинява физическа болка – освен съзнателната болка, по тялото се появяват не много дълбоки рани във вид на драскотини, болката в тях се запазва и след прекратяване на таланта, но е по-слаба; броят на раните зависи от времето, през което е използван таланта
3. Физическата болка е равна на съзнателната – след прекратяване на таланта болката не намалява, тъй като физическите рани са дълбоки и по-болезнени

Контрол на сетивата - Карнеол, електричество
Това не е предизвикване на халюцинация, а отслабване или изключване на определени сетива.
1. Сетивност на докосване – жертвата не усеща нищо, което докосва, както и болка, студ, горещина и т.н. Може да е както полезно, така и помогне за увреда на организма без жертвата да го съзнава
2. Слух – самостоятелно или в комбинация с предишното ниво, в зависимост от заклинанията
3. Зрение – самостоятелно или в комбинация с предишните нива, в зависимост от заклинанията.- насочени към личността таланти

Усилва физическите сили - Топаз, метал
Вампирът може да насочи този талант само към себе си – не се прехвърля.
1. Усилва само бързината
2. Усилва само силата
3. Усилва и двете

Видения за близкото бъдеще - Аметист, вода
И в трите нива не е задължително получената информация да е желаната или изобщо полезна. Във виденията вампирът вижда картините през съзнанието на този от присъстващите, свързан със спусъка. "Близко бъдете" е всичко в рамките на следващите пет минути до края на седмицата. Вампирът не осъзнава точно кога ще се случи видяното.
1. Неволево-несъзнателно – виденията се появяват при наличието на “спусък” (предмет, дума, емоция, личност, които да са свързани със събитието, но вампирът не усеща кой точно е спусъкът дори след получаване на видението) и са хаотични, продължават няколко секунди, трудно е да се разтълкуват правилно и често стават обърквания и грешки
2. Неволево-съзнателно – виденията се появяват при наличието на “спусък”, но вампирът осъзнава кой е бил спусъкът след началото на видението, трае до две минути и не е хаотично, а подредено
3. Волево-съзнателно – виденията се появяват при наличието на “спусък”, като вампирът усеща кои предмети или личности са спусъци и може да се концентрира върху тях предварително, видението трае повече от пет минути при добра концентрация и не е хаотично, а подредено

Безтелесност - Опал, електричество
1. Несъзнателно/Ограничено – в стресови ситуации (например да те замерят с нещо), тялото за момент става напълно пропусклива; с използване на думи може да се предизвика подобен ефект в част от тялото, като ръка или крак, но не и на цялото, ефекта е кратък и е опасно ако свърши докато частта от тялото преминава през предмет (например ръка минава през врата, ако остане там се изпитва силна болка поради смесването на вратата с кожата, мускулите и т.н. За да се извади трябва да се повторят думите и успешно да се получи безтелесност на същата част от тялото или да се извърши прехвърляне)
2. Съзнателна/Неограничена – извършва се с използването на по-силни думи и може да се използва за цялото тяло. Продължителността е различна в зависимост от думите, изключително опасна при липсата на концентрация и преминаване през много дебели стени
3. Прехвърляща/Неограничена – като предишната, но може да се прехвърли на друг предмет (по-слаби думи) или друго същество (по-силни думи) и да предизвикат същия ефект едновременно при него и вампира.- предпазващи таланти

Обръща насочения талант обратно към нападателя - Обсидиан, електричество
1. След осъзнаване – талантът може да се върне към нападателя само след като вампирът го е почувствал на свой гръб и тялото му го осъзнава
2. Моментално – талантът се обръща към нападателя в момента, в който започва да въздейства върху вампира, изпитва само малка част от него
3. Предварително – талантът се “краде” от нападателя за минута, до две, през които той не може да го използва. Използването на това ниво става максимум веднъж на всеки десет минути, през останалото време вампирът може да използва само по-горните

Заглушава чужд талант - Азурит, въздух
Колкото повече последователни пъти се използва таланта, толкова повече намалява силата му, т.е. всеки следващ път заглушаването е по-слабо и чуждият талант влияе повече на защитаващия се
1. Частично – намаля ефекта на таланта, но само след като вече е бил почувстван с цялата му сила поне веднъж, по-често повече
2. Частично предварително – създава нещо като щит, който намаля ефекта на таланта без да е необходимо да е изпитан преди това
3. Пълно заглушаване – предварително или не, в зависимост от използваните думи, като талантът напълно спира да въздейства на вампира поне два-три пъти, а след това по-дълго време се усеща много слабо

Невидимост - Нефрит, въздух
1. Невидимост на тялото – влияе само на тялото, не и на предметите върху или около нея (дрехите не се скриват)
2. Невидимост на околното – влияе на тялото и на предмети, които докосва (включително дрехи)
3. Невидимост на цялото – освен невидим за очите, вампирът става невидим за всички други сетива – загубва миризмата си, шума от стъпките, усещането за докосване (ако причини болка се усеща такава въпреки всичко)

_________________

If everything that's new is a lie
It's that same damn morning
And the same damn sky


---
Върнете се в началото Go down
http://dikka.deviantart.com
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Характеристики на видовете   

Върнете се в началото Go down
 
Характеристики на видовете
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Архив - преди промняната-
Идете на: